Tuesday, November 22, 2011

GOL!!

..salam..

tahniah!tahniah!tahniah!

pasukan harimau muda telah berjaya memenangi pingat emas dalam acara bola sepak sukan sea tadi. alhamdulillah. :)

tak sia-sia menghadap tv selama dua jam. serious hati dup dap dup dap, mulut tak habis habis berdoa, badan lagi lah asyik berdiri duduk tengok perlawanan tadi. sangat lah sengit. dan sekarang sedang mengalami sakit tekak dek kerana terjerit-jerit melompat-lompat meraikan kemenangan. walaupun hanya enam orang penonton di rumah ini tetapi kecoh seakan-akan berada di kedai kopi pula. memang saya tak berapa faham apa yang dimaksudkan dengan offside, kad merah mahupun kad kuning tetapi hati tetap bersemangat menantikan gol.

rasa bangga dengan anak kelantan, khairul fahmi sebagai goalkeeper. sudah lah handsome, hebat pula tu. bangga dahlia kan. adeh jealous. apapun, kepada fakri yang sedang mendapat kutukan daripada para peminat bola sepak, abaikan semua itu. yang penting anda mencuba. tidak lupa kepada jurulatih, kapten badrol dan rakan seperjuangan yang lain. tahniah sekali lagi. :D

kalian yang terbaik! moga sentiasa peroleh kemenangan! :)

4 comments:

Anonymous said...

GOL..!! tak kisah la apek bermslh sosial pun, yg penting dia tetap perform dlm game. itu yg penting kan. haha. hidup harimau malaya!

.: hazreeni hasshim :. said...

yup, ske sgt tgk die main! :)

mmg geram ngn prangai yg pelbagai tu, tp d sbbkan handsome+hebat, semuany diabaikan. hehe. :P

hidup harimau malaya! :D

Anonymous said...

handsome? wah nampak sgt dah tergoda. hehe. :P

.: hazreeni hasshim :. said...

mesti lah, siapa xsuka si kacak bergaya kn. hehe. :)