Monday, December 10, 2012

kami serupa

..salam..

lima hari berada di kampung, sempat juga lah bergembira bersama sepupu sepapat. heaven! :)

sejak akhir-akhir ini, saya dan para sepupu tak habis-habis bercakap tentang Big Bang. bukan hanya kerana saya berkongsi segala benda berkenaan kumpulan ini, ada yang meminatinya disebabkan rakan-rakan sekolah. apapun, VIP bertambah! :p

kalau dah berkongsi minat yang sama, sah-sah la teruja untuk bercerita dan menonton segala video bersama kan. haa lagi menarik bila mana, tak kira lelaki atau perempuan menari walaupun hanya satu step yang diingat. hehe.  :p

okey, cerita daripada pihak perempuan:

malam tu, kecoh sekejap sewaktu menonton segala video kumpulan Big Bang yang berganding dengan gadis-gadis. masing-masing tak puas hati tengok semua itu. walaupun, mereka sebenarnya membuat persembahan, tetapi tetap mengatakan para gadis itu cantik gedik. sampai ada di antara kami yang patah hati okey. hehe.

tahu tak, disebabkan bosan petang tu, kami mula menggabungkan nama sendiri dengan nama ahli kumpulan Big Bang yang diminati. siap tukar nama contact dalam handphone masing-masing tau.

*idea daripada parody Secret Garden Big Bang dan nama sebenar mereka

G-Dragon+Ain = G-Rain
Kim Joo Top+Durrah = Kim DuTop
Seungri+Syakirah = Lee SeungRa
Daesung+Reeni = Kang DaeReen

dan masih mencari sepupu yang meminati Taeyang. :p

disebabkan saya rapat dengan mereka yang masih belasan tahun, mungkin kelihatan kebudak-budakan. tetapi, dengan melakukan sesuatu yang gila-gila dengan minat yang sama, kami berasa lebih dekat. tak sabar nak ketemu lagi! :)

tak semua orang minat k-pop kan. ada yang akan kata, semua benda ini mengarut. mungkin lama-kelamaan ia akan pudar. tak kisah lah. cuma, berikan kami ruang untuk meminatinya untuk waktu ini.

miss my girls so much!

tak cukup seorang-LeeSeungRa hehe

iklan sekejap:
video
 kalau betul Big Bang akan berada di depan mata kalau ada benda tu, saya yakin semua VIP akan beli. :P

 ***

lagi satu,

HAPPY BIRTHDAY AIN MES!
MAY YOU BE BLESSED.
LOVE YOU!
tak sabar nak berkongsi cerita. tak sabar nak jumpa. :)