Wednesday, November 23, 2016

Deepa's Trip

Assalamualaikum..

I'm back! Alhamdulillah, pengajian sarjana semester 3 telah pun berakhir dengan jayanya. Lega sekejap tetapi  dalam masa empat hari lagi pengajian akan diteruskan ke peringkat yang seterusnya. Bukan peringkat pHD ye, semester 4 sahaja. Cukuplah sehingga peringkat sarjana pengajian saya. Banyak perkara yang telah saya korbankan dalam masa setahun setengah ini - masa bersama keluarga, wang dan tenaga yang berlebihan berbanding orang lain. Mahu merasai nikmat dunia pula. Eh, jangan lupa amal untuk nikmat akhirat. Nampak tak ada unsur ustajah di situ. Ahha. :)

Okey cukup cerita pasal study. Actually nak cerita pasal keseronokan kebahagiaan bersama keluarga sepanjang cuti Deepavali bulan lepas. Sumpah BEST okey! Meh nak share gambar kami bersama.


Serious rasa puas hati bila dapat salurkan segala hasil titik peluh sendiri untuk keluarga tersayang. Noni tak beli apa-apa untuk segala anniversary atau hari lahir family tahun ini, tapi Noni harap perbelanjaan dari A sampai Z selama 9 hari 8 malam ini cukup untuk semua. Thank you sebab sama-sama menjayakan percutian ini dengan penuh meriah. Maaf untuk sebarang kekurangan. Dah kenapa gaya macam nak bagi ucapan kan. Luahan hati je pun. Overr. =.='

Di kesempatan ini juga, saya ingin kongsikan satu berita perpisahan warga SKPI. Dua orang rakan sekerja telah dapat berpindah ke semenanjung. Salah seorang daripadanya ialah housemate saya. Bila turn saya? Next year, saya mulakan operasi perpindahan ye. Doakan rezeki saya berkhidmat di semenanjung dipercepatkan, walaupun tak tahu negeri mana yang perlu dipohon.


Terima kasih Kak Khirun untuk semua kenangan pahit manis bersama sepanjang tiga tahun ini. Maaf salah silap. Teruskan berkhidmat dengan sebaik mungkin di tempat baru. InsyaAllah ada rezeki kita bertemu lagi ye. :)


p/s: mirr suruh dengar lagu Demi Cinta - Ezad Lazim. Khas buat yen katanya. Emm so, nak suruh yen rawat hati mirr la? Hehe. Okey gurau gurau. Nice song mirr. :)No comments: