Thursday, April 26, 2012

Parody

..salam..

mari menonton. :)

video

that's so cool guys! kreatif yang amat kan. kelakar pun ada. toilet sebagai pengganti kerusi Taeyang? hehe. apapun, tahniah kepada Trendy Factory yang telah memenangi pertandingan untuk cover Fantastic Baby Big Bang. untung lah dapat tengok konsert free hari itu. jealous ohh.

disebabkan kerja semakin berkurang, saya mula menyibukkan diri dengan segala buku cerita dan lagu korea. tak sedar diri nak exam Mei ini. tapi, tak salah kalau saya nak rehatkan minda yang sudah sekian lama bekerja tanpa henti ni sekejap kan? hehe. kawan, join saya yokk.  :)


macam-macam hal yang berlaku sejak akhir akhir ini. nanti lah saya kongsikan.
*speechless*

No comments: