Sunday, January 15, 2012

saya suka

boleh saya berbahasa korea sekejap? walaupun hanya ini yang saya tahu,

annyeong haseyo. :D

baru sahaja menjenguk laman bigbangupdate. saya ketinggalan zaman sebab baru tahu YG Family telah membuat konsert di Jepun baru baru ini. dan satu pengumuman kepada peminat Big Bang, kalian boleh mula melaburkan duit untuk tiket Big Show 2012 sekarang. tiba tiba jealous dengan warga Korea Jepun. kenapa Big Bang susah sangat nak datang Malaysia yang aman makmur ini? tak apa, tak apa. tahun depan saya pergi sana. ahah. gaya macam anak menteri. :P


video

video time Big Show 2011. nampak gah kan? memang Big Bang saya hebat yang amat. :) tapi saya tertanya tanya berapa banyak gitar yang g-dragon dah musnahkan. membazir betul. isy.


video

Big Bang nampak cool kan. hanya luaran. hakikatnya, mereka sangattt nakal. lebih nakal daripada video klip di atas. itulah tarikan. saya suka orang yang ada sense of humour. kalau matang memanjang, haish. itu membosankan. :)


p/s: hey, mereka kembali berlima. Big Bang is back! :D

8 comments:

Anonymous said...

k-pop = kelate-pop? hehe.

.: hazreeni hasshim :. said...

erk. kelate-pop hanyalah dikir barat. hehe. :)

Anonymous said...

haha gitu pulak ek. dikir barat lagi hebat dri k-pop. big bang tu band ke pe?

.: hazreeni hasshim :. said...

dikir barat lgi hebat? hmm, hanya 40% reeni setuju. :P

big bang tu antara group yg hebat d korea. cuba lah berkenalan. best. :D

Anonymous said...

50:50 pun tak nak kasik ek. haihh.
laa group korea,ingatkan show ke pe. ramai sgt minat k-pop ni.

.: hazreeni hasshim :. said...

eh eh, nk gk menang. alrite2 50%. ni mesti org kelate kn? sbb minat dikir barat. hidup kelate! :D

skarang demam korea kn. anynomous join la reeni. lh g korea sma2 t ni. hehe. :)

Anonymous said...

saya ore kelamtam. haha. :P

err join g korea? dah2 la demam korea, kembali sembuh je la. hehe.

.: hazreeni hasshim :. said...

haish, x pernah dengar nama negeri kelamtam. alien la tuh. :P

alar, 2 tahun lagi sembuh la. bila da start kerja, kna fokus. chewahh. :)